EQUINUS EVENEMENTEN

We houden er van om onze ideeën, producten, merken en winkel aan de wereld en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden betreffende standen, standjes, winkeltjes en pop-up winkels voor ruiter en paard. Als u weet hebt van een interessante jumping-, dressuur-, vrijspringen-, event-, military- of andere wedstrijd, veulen- of hengstenkeuring of een ander ruitersport- of paardenevenement, mag u ons steeds de informatie doorsturen en wij zullen de organisatoren contacteren.

Wilt u ons op uw evenement? Dat is mogelijk!
Afhankelijk van wat u wilt zullen wij de wedstrijd of het evenement sponseren met een geldsom of met een brede waaier aan prijzen voor de deelnemer. Andere voorwaarden kunnen besproken worden via e-mail of telefonisch.

We zullen aanwezig zijn op uw evenement of wedstrijd met een stand met een grote hoeveelheid producten en materiaal voor ruiter en paard, de ruitersport in het algemeen. Alles wat we nodig hebben zoals tafels, stoelen, tenten, decoratie en meer brengen wij zelf mee. Afhankelijk van hoe groot het evenement is, wat het doelpubliek is, welk seizoen het is en of het evenement binnen of buiten plaatsvindt zal ons assortiment verschillen.

Als het evenement of de wedstrijd een benefiet of fundraiser is, zullen wij een bepaald percentage van het verkochte bedrag doneren aan het goede doel.

We zijn altijd geïnteresseerd in het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren kennen van nieuwe locaties en evenementen! Aarzel dus niet om ons ook te contacteren wanneer u een kleiner evenement organiseert op een kleinere locatie. U kan ons contacteren via equinusequestrian@hotmail.com of telefonisch op +32 499 13 44 81. Zorg er voor dat je je sponsor map of informatieve folder met alle voorwaarden, prijzen en informatie van het evenement en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren!

© 2013 - 2023 Equinus Equestrian | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel