EQUINUS EQUESTRIAN
For the love of horses

Wie ik ben
Mijn naam is Natalie. Al van kinds af aan ben ik zeer gepassioneerd door dieren, paarden om meer precies te zijn. Deze passie is altijd aanwezig geweest doorheen mijn hele leven. Wanneer ik nog naar de secundaire school ging, fietste ik elke dag vijftien kilometer naar de manege en als volwassenen heb ik bijna altijd eigen paarden gehad. Mijn gezin is er één vol diezelfde passie, elk gezinslid heeft op zijn of haar eigen manier een verbintenis met paarden of dat nu is als fervente supporter van de sport, ruiter, groom of gewoon enthousiast. Paardensport of ontwikkelingen rondom de zorg van paarden worden met regelmaat besproken rond de eettafel en samen naar verschillende competities gaan kijken is één van onze favoriete tijdsverdrijven. Dit is dan ook precies waarom Equinus zo belangrijk is voor mij.

Hoe Equinus ontstaan is
Equinus werd, zoals hierboven wel duidelijk geworden is, opgericht door een gepassioneerd persoon. Zoals de meesten onder u wel weten is de paardensport geen goedkope sport in tegendeel zelfs: wanneer er over dure sporten gesproken wordt, is de paardensport meestal de eerste die aangehaald wordt in een gesprek. Paardensport wordt maar al te vaak geässocieerd met 'rijke mensen', iets wat ik uit de wereld wil verbannen want onze sport is voor iedereen! Er is namelijk niets mooier dan de glimlach of een klein kind zijn of haar gezicht wanneer ze voor de eerste keer op de rug van een pony zitten. Met deze gedachte in mijn achterhoofd begon het idee voor een betaalbare ruiterwinkel zich te vormen en enkele jaren later, in juli 2014 was het dan eindelijk zo ver... de opening van Equinus.

Hoe worden de artikelen gekozen
Goedkoop materiaal gaat meestal gepaard met het idee van slechte kwaliteit, ik doe dan ook mijn uiterste best om ten alle tijden de beste materialen aan democratische prijzen uit te zoeken. Jaarlijks komen de verschillende leveranciers over de vloer met hun nieuwste producten en deze worden vervolgens goed bekeken door mij en enkele gezinsleden. Op die manier komen meningen uit zowel de recreatieve als de sportwereld samen om zo de beste materialen te selecteren. Op de webshop zijn er meer artikelen te verkrijgen maar ook hier kan u rekenen op een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ik blijf steeds op zoek naar merken die in onze filosofie passen!

Wat doe ik nog meer
Ik wil mijn filosofie zo veel mogelijk delen met mensen en dit doe ik door naar verschillende soorten evenementen te gaan met een stand vol materiaal. Onze eigen ervaring in de paardenwereld geeft ons de kans om te voorzien op de dingen die kunnen gebeuren. Zo nemen wij altijd een extra hoeveelheid witte handschoenen mee naar LRV toernooien en extra kalkoenen in het zomerseizoen om te voorzien op vergeetachtigheid, en voldoende teugels naar overal om te voorzien op onvoorziene ongelukken. Ook op tweedehandsbeurzen zijn wij vaak te vinden met interessante kortingen op artikelen die uit de collectie gaan!

Wat u kan doen
Spring zeker eens binnen voor een gezellige babbel terwijl u door de winkel snuistert, iedereen is vrijblijvend welkom! Ook op beurzen, wedstrijden en andere evenementen kan u bij mij terecht voor een praatje over de paardensport of juist een specifiek merk dat ik al dan niet in de collectie heb. Misschien brengt u mij wel op een idee om een leverancier aan te spreken en verschijnt het merk alsnog in de winkel. U kan mij ook steeds uitnodigen op een evenement dat u organiseert, dit kan via mail (equinusequestrian@hotmail.com) of telefonisch (+32 499/13.44.81), ik kom naar alle kanten van België en zelfs Nederland! Als laatste hoop ik dat u vindt wat u zoekt op mijn webshop en zoniet kan u mij steeds contacteren!

© 2013 - 2023 Equinus Equestrian | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel