VERZENDEN EN RETOURNEREN

De meest gestelde vragen met betrekking tot het verzenden, afhalen en retourneren van uw bestellingen vindt u hieronder. Moest u toch met een onbeantwoorde vraag blijven zitten kan u ons steeds contacteren via equinusequestrian@hotmail.com of telefonisch.

BESTELLINGEN LATEN BEZORGEN
Bij Equinus Equestrian kan u eenvoudig bestellen en dan wordt het diezelfde dag reeds verstuurd, mits alle artikelen op voorraad zijn en uw bestelling voor 16:00 wordt geplaatst. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen. 

Hoeveel verzendings- en afhandelingskosten betaal ik?

Verzenden naarBelgiëDuitsland, Nederland of LuxemburgDenemarken, Frankrijk, Ierland, Italië,
Oostenrijk, Zweden of het Verenigd Koningkrijk
Brievenbuspost*€2.50€3.50€4.50
Pakketpost**€6.00€ 10.00€23.00
Gratis verzending boven€ 150.00€ 200.00€250.00

*Wordt er gebruik gemaakt van brievenbuspost dan zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van uw order door Bpost
**Deze verzendkosten gelden per 20kg gewicht van uw bestelling

Ik wil maar iets klein bestellen en toch betaal ik €6.00 verzendkosten, kan dat?
Ja dit kan gebeuren. Dit komt doordat het bestelde artikel niet in een envelop past, hierdoor wordt het bekeken als een pakket en bijgevolg wordt het duurder om te verzenden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wanneer u voor 16:00 besteld en uw betaling uitvoert wordt uw pakketje diezelfde dag nog verzonden maar hoe lang uw bestelling onderweg zal zijn is sterk afhankelijk van onze koerierdienst. Pakketjes worden meestal de volgende dag geleverd maar komen ten laatste binnen vier dagen aan, verzendingen die gebeuren via brievenbuspost komen na twee tot vijf dagen aan. Indien u gekozen heeft voor de betaaloptie 'vooraf overmaken'  wordt uw bestelling pas verzonden wanneer wij de betaling ontvangen hebben.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?
Als er gebruik gemaakt werd van brievenbuspost, zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en/of schade. Wij krijgen geen enkele medewerking of vergoeding van Bpost. Helaas is er voor brievenbuspost geen ander alternatief dan met Bpost te versturen.

Als er gebruik wordt gemaakt van pakketpost kunt u mailen naar equinusequestrian@hotmail.com om uw ordernummer door te geven. Dan starten wij een onderzoek en indien dit nodig blijkt zullen wij uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen. Als uw artikel beschadigd is vragen wij u om dit te retourneren, hieronder kan u daar meer informatie over terugvinden.

AFHALEN
Wenst u uw bestelling van de webshop zelf af te halen bij Equinus Equestrian? Dat is mogelijk, u kan tijdens het betalingsproces aangeven dat u uw bestelling wenst af te halen. U zal van ons een bevestigingsmail ontvangen wanneer uw bestelling voor u klaarligt, dan mag u langskomen in onze winkel te Balen. Een bestelling blijft bij ons zeven dagen liggen voor de artikelen opnieuw in de winkel geplaatst worden.

RETOURNEREN
U kan uw aankoop van artikelen binnen veertien dagen na ontvangst van de producten herroepen zonder opgave van reden. De artikelen zal u op eigen kosten naar Equinus Equestrian moeten retour sturen binnen veertien dagen nadat u ons verwittigd heeft. Bij omruiling ten gevolge van de verkeerde maat of kleur, gebreken of verkeerd geleverde artikelen kan u ons contacteren via equinusequestrian@hotmail.com, dan sturen wij u het nieuwe artikel zonder extra verzendkosten naar op mits het originele artikel reeds retour ontvangen is. Wij vragen u om dit formulier via mail naar ons op te sturen en het mee te sturen in uw retourpakket wanneer u uw aankoop wenst te herroepen. Wij zullen u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendingskosten terugbetalen uiterlijk binnen veertien dagen mits de artikelen reeds retour ontvangen zijn.

LET OP:  uitsluiting van het herroepingsrecht is mogelijk voor producten die:

  • Door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • Aangekocht in een verminderde prijs of gedurende een actie;
  • Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Die snel kunnen bederven of verouderen;
  • Voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
  • Voor producten waarvan een hoeveelheid hoe klein ook gebruikt is door de consument.
© 2013 - 2023 Equinus Equestrian | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel